Waterslide Extreme

Waterslide Extreme 1.1.0

Lekker glijden op je iPhone

VOOR

  • Mooie graphics
  • Glijden=gaaf

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Wie droomt er niet van? Ongeremd en zo vaak je wilt van de glijbaan gaan! Het kan in het gratis actiespelletje Waterslide Extreme. Als de glijbanen in het tropische zwembad bij jou om de hoek gaan vervelen dan pak je gewoon je iPhone of iPod touch!

Waterslide Extreme is een licht gesponsorde game (door Barclaycard) maar het hindert niet. We mogen lekker glijden en dat neemt niemand ons af! In de game bestuur je een mannelijke of vrouwelijke glijder met de bewegingssensor in je toestel, wat prima werkt. Beweeg je je apparaat onvoldoende dan vlieg je uit de bocht, wat best een grappig gezicht is.

Tijdens je glij-avonturen in Waterslide Extreme verschijnen ook minder prettige personages op het natte toneel, waaronder grote krabben en duivelse eenden. Het raken van zo'n eend resulteert in behoorlijke vertraging en het melige bericht "you've been ducked"!. Gelukkig zijn er ook leuke bonussen, waaronder extra levens en tijdelijk onverslaanbaar zijn (vis hiervoor een kroontje uit de glijbaan).

Op deze gratis game is weinig aan te merken. De muziek verveelt na een tijdje, maar deze vervang je moeiteloos met eigen tracks op je toestel. Waterslide Extreme is lekker glijden en je gedachten verplaatsen naar water, pret en een incidenteel slippertje door de bocht. Dit is plezier voor jong en oud, verpakt in een prachtig jasje.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Waterslide Extreme

Download

Waterslide Extreme 1.1.0

Beoordelingen about Waterslide Extreme